St

Duinkerke #1

6-9-2022

12-09-2022:

Vanwege onze betrokkenheid bij de situatie in Noord-Frankrijk en onze wil om komende jaren bezig te blijven met vluchtelingenwerk in heel Europa hebben we besloten om een stichting op te richten. En nu ik dit zo op de site schrijf, betekent het dat dit is gelukt. Wat fijn dat je ons wil volgen.

06-09-2022:

Vorige week zijn we naar Duinkerke gereden met een vrachtauto vol goederen. Na de ochtend te hebben gereden kwamen we aan bij een druk bezet 'warehouse' in Duinkerke. We hebben de spullen bij Mobile Refugee Support (MRS) gebracht, die dagelijks het kamp ingaan met kleding, een oplaadpunt en tenten/slaapzakken. Bij aankomst hebben we geholpen de spullen meteen te sorteren, zodat de goederen klaar waren om gedistribueerd te worden in het kamp. De politie komt steeds geregelder het kamp in, dus onze tenten waren binnen no time weer uitgedeeld. Op het moment loopt de bevolking van het kamp op naar de 800, wat veel is voor de ruimte die er is. 

29-08-2022:

Wij zijn druk bezig met het inzamelen van spullen. Dinsdag 6 september rijden we, dankzij de hulp van vele mensen, met een vrachtwagentje inclusief chauffeur naar Duinkerke om daar de eerste lading hygiënische producten, tenten, jassen en andere spullen af te leveren. Updates hierover volgen snel.

St
Duinkerke #4
20-12-2023